Typhone

En mycket smidig och omtyckt väska med bra och skönt bärsystem, axel och midjeband. Frontficka, om du ska bära med ”Deff”, så går det att beställa denna ficka djupare. Invändigt två fasta fickor röd och blå samt en djup platt ficka bakom dessa. På gavlarna nätfickor. Typhon kan kompletteras med småväskorna Eagle, se bild ovan eller Energy. Småväskorna fästs in med kardborre i bakstycket. Färgsystemet på småväskorna har blivit mycket omtyckt, och indikerar: Medicin/ampuller, Infarter, Förband och Andning. Färg: Röd eller Grön Typhon ännu en väska i HELP & RESCUEs breda sortiment av väskor och ryggsäckar för olika typer av sjukvård. Väska med sköna polstrade axelband och midjeband. Ficka på fronten för t ex deff. Dokumentficka. Nätfickor inne i väskan. Väskan kan enkelt kompletteras med små sjukvårdsväskor modell, EAGLE eller ENERGY. Mått ca: Höjd 50 cm, Bredd 35 cm, Djup 22 cm