Stream O2

Stream O2, Andningsvårdsväska/ryggsäck, som även rymmer lättviktsflaska. Polstrade axelremmar och midjeband. Överst på väskan finns möjlighet att öppna upp för att enkelt nyttja syrgasflaskan utan att öppna upp hela väskan. Frontfickan är avsedd för papper och annan mindre utrustning t ex ampullväska. Väskan går att beställas med förstorad frontficka så går det att lägga ner ”deff” med sin ytterförpackning. På insidan av frontväggen sitter två fasta fickor, röd och blå för utrustning. Och bakom dem finns en djup men plan ficka för papper eller nackkrage. Stream O2 går att få i flera olika färger. Stream Små Väskor finns som tillbehör, att fästa upp i Stream O2. Lämpligt med två stycken, på var sida om tuben. Stream Små Väskor finns i fem färger. Mått Stream O2 ca: B 35 x D 18 x H 60 cm. Om så önskas så kan broderad logga med landsting, avdelning eller annan benämning fästas på frontfickans lock.