Compact Line C.L.

Compact Line är en kombinerad akutväska/ryggsäck, avsedd för prehospitalt agerande. Den har ett mycket skönt bärsystem (från Vaude) med polstrade axelremmar, midje bälte samt polstrad rygg. Compact Line har tre fickor på framsidan, men som alternativ kan väskan öppnas upp helt och då kommer man åt innehållet i fickorna från insidan av väskan. Ryggsäcken rymmer även en stor eller liten syrgasflaska. De flesta remmar som finns i väskan är flyttbara för att du ska kunna sätta fast utrustningen där du vill ha den. Du kan komplettera Compact Line med t ex 6 stycken klarsiktsväskor – modell smal, (2 stycken i varje ytterficka.) Samt ampullväskan E 30 – som rymmer cirka 30 ampuller samt en intubationsväska C. L. som kan placeras på toppen av väskan. Eller med några av våra t ex gula ampullväskor. Compact Line har ett bälgsystem som gör att du genom att öppna en dragkedja ökar väskans volym med ca 30 %. Axelremmar och midjeband kan döljas bakom ett tyg som öppnas/stängs med två dragkedjor. Mått ca: B 35 x D 25 x H 55 cm. Färg Röd. Går att få i annan färg vid större order.